Wikkel jurk

Styling tips voor dames met een grote cupmaat.

Heb je grote borsten? Dan heb je misschien wat aan deze kleding tips! 

De meeste mensen zullen zeggen, wees blij met wat je hebt maar in werkelijkheid voelen wij borsten girls ons soms dikker dan we willen juist vanwege onze cupmaat.

Bloesjes gaan niet dicht, onze taille is 38/40 en onze borsten passen alleen in maat 42/44 , het is echt wel eens zoeken naar de juiste kleding. Herken jij jezelf hierin? Dan heb je misschien wat aan de onderstaande kleding tips.

Met stip op 1:

 • De beha, een goede beha zorgt ervoor dat je twee borsten hebt en niet 1 monoboob of uitpuilende sideboobs waardoor het lijkt alsof je 4 borsten hebt. Een goede beha is dus al het halve werk. Minimizers doen echt hun werk.

Tip 2:

 • Houdt de top van je kleding wat basic rond je borsten want teveel details of een drukke bloemenprint of een grote stempel op je T-shirt leggen de nadruk op je borsten. 

Tip 3:

 • De kleur van je top, donker van boven en lichter beneden verlegt de aandacht van je borsten naar de lichtere kleur van je kleding. Donker verkleint ook nog een beetje.

Tip 4:

 • Je neklijn is heel belangrijk, draag geen ronde halsjes als je niet van een monoboob houdt, beter is het om een A symmetrische hals, een rechthoekige of een V-hals te dragen. Deze leiden de aandacht af naar je schouders en je hals en niet naar een massieve borstpartij.

Tip 5:

 • Geen horizontale strepen op je trui, deze maken je bovenkant juist breder en vestigen de aandacht juist op je borsten, ook hele drukke prints zijn geen goed idee. 

Tip 6:

 • Leg de nadruk op je taille! Hele wijde kleding laat het lijken alsof je zwaarder bent maar draag je een riempje op een jurk bijvoorbeeld dan creëer je een taille en lijk je veel slanker en komen je borsten juist mooier uit. Een wikkeljurk (of zoals ze noemen een cache coeur hals) is de ideale jurk voor jou. Heeft deze ook nog een beetje een A-lijn model dan is dat de perfecte combinatie. Getailleerde blazers zijn ook een goed idee, rechte korte jasjes maken je juist blokkerig en dat moet je voorkomen.

Tip 7:

 • Juwelen: Ofwel een lange ketting die je borsten splitst over een wijde blouse of juist korte juwelen in je hals. 

Tip 8:

 • Draag statement juwelen, grote oorbellen bijvoorbeeld kunnen echte blikvangers zijn.

Tip 9:

 • Rechte mouwloze tops met bijvoorbeeld een turtle nek of een col maken je borsten nog groter. Dus beter kiezen voor een mouwtje om wederom de aandacht te verleggen.

Tip 10:

 • Draag geen kleding die je borsten platduwt, je moet je borsten juist splitsen in 2.  Een V-hals of wikkelhals, een jurk met knopen welke je open kunt laten bovenaan zijn daar heel geschikt voor. 

Heb je ook nog echte heupen bij die borstpartij?

Draag dan zwarte broeken, een bootcut pijp of wijde pijp maakt je heupen veel slanker dan de skinny jeans. 

Draag een schoen of laarsje met een hak, je houding verandert een beetje en je benen lijken langer en je voelt je slanker. 

Een A-lijn top valt over je heupen en een v-hals verlegt ook weer die aandacht. 

Plooirokken of plisse? Ik zeg nee, beter niet doen, het maakt je heupen breder dan nodig. 

Hopelijk heb je wat aan onze tips en vind je in de webshop tussen onze collectie veel leuke items want wij houden rekening bij het inkopen met de borsten en heupen girls. 

 

Terug naar blog