Ladies and handbags

Ladies and handbags

Vrouwen en handtassen, het is ongeveer zoals vrouwen en schoenen. je hebt de tic of je hebt hem niet.

Want laten we eerlijk zijn elke outfit vraagt om een bepaalde tas. Je tas is minstens zo belangrijk als de broek die je draagt. 

Wij van Gemelli houden van leren handtassen, al hebben wij ook wel eens een leuke strandtas of stoffen tasje op voorraad maar onze voorkeur gaat uit naar leer. Niet iedereen heeft het budget voor een designer bag maar er zijn gelukkig heel veel leuke look a likes en andere echt lederen mooi afgewerkte tassen te koop.

Het komt er eigenlijk op neer dat je geen dure kleding nodig hebt maar dat een goede tas je hele outfit kan afmaken. Een mooie leren handtas geeft gewoon net even dat extraatje wat je nodig hebt om te stralen.

Als wij tassen meebrengen proberen we deze uiteraard te matchen met onze kleding collectie zodat jullie een hele outfit bij ons kunnen kopen. 

Maar waar moet je nou op letten bij de aanschaf van een tas?

  • Allereerst de maat, want size matters! Voor welke gelegenheid zoek je een tas? Een tas voor elke dag moet misschien wat groter zijn dan een tasje voor een avondje uit. 
  • Hoeveel vakken wil je binnenin? Zit er bijvoorbeeld een ritsvakje in zodat je waardevollere items veilig kunt wegstoppen. Past alles erin wat je voor de gelegenheid nodig hebt?
  • De sluiting, sommige tassen zijn open, anderen hebben een klep met daaronder een rits en er zijn tassen die sluiten met een magneetje. 
  • Is de voering stevig? We willen niet dat deze gaat rafelen dus een beetje een goede afwerking is wel belangrijk.
  • Wil je een handtas met een kort hengsel of wil je hem over je schouder of zelfs crossbody kunnen dragen? Crossbody is zeker voor citytrips wel veilig. Niemand kan je tas lostrekken.
  • Is de riem verstelbaar? Niet elke outfit vraagt een tas die laag hangt of juist hoog dus verstelbaarheid kan heel handig zijn.
  • De hardware, hardware dat zijn de sluitingen en gespen van de tas. Houd je van zilver of juist van goud? Dit moet mooi glanzen en mooi blijven vinden wij.
  • Wil je een zachte tas of juist een harde tas die rechtop blijft staan? De tweede zal nooit heel zacht worden maar echt leer wordt sowieso wel soepel.
  • De kleur! Dit is een kwestie van smaak en ook van budget. Wil je bij elke outfit een tasje omdat je echt een tassen addict bent dan kun je gaan voor elke kleur. Koop je slechts 1 of 2 x per jaar voor jezelf een tasje dan kun je het beter op safe spelen. Neutrals doen het altijd goed en ze zijn ook nog eens tijdloos en classy.

Wij van Gemelli kopen betaalbare, echt lederen mooie kwaliteits tassen in van stevig leer waar je lang plezier van hebt, tassen met een klassevolle uitstraling en mooie shiny hardware want wij houden wel van bling. Jullie toch ook?

 

Terug naar blog