Fotoshoot behind the scenes van kasteel Engelhof

Fotoshoot behind the scenes van kasteel Engelhof

 

Fotoshoot in de prachtige natuur.

Hier voor jullie even een leuke sneakpeek van onze fotoshoot in het bos.

Ik heb mijn auto van te voren gepoetst, de kleding voorzichtig meegenomen zonder deze teveel te kreuken want stroom om even te stomen dat hebben we niet. 

Wij maken onze foto's graag af en toe eens in een prachtige omgeving. Dat betekent dat we niet altijd de luxe hebben dat we alleen zijn.

Gelukkig hebben wij een zeer flexibel model, zij maakt er geen probleem van zich vlug om te kleden in het bos. De mensen kijken weleens een beetje raar maar dat hoort erbij. Dus we nemen alle kleding en accessoires mee in de auto en gaan aan de slag. 

De fotoshoot die we hier gedaan hebben is in de prachtige natuur van Belgisch limburg. Het kasteeltje op de achtergrond is Kasteel Engelhof in Houthalen. De tuin is mooi onderhouden en we hebben heel mooi licht tussen de bomen. 

Leuke foto's maakt onze website weer eens helemaal anders, een andere achtergrond en mooi weer geeft een hele andere sfeer. 

Deze shoot was dolle pret want we hadden heel veel jurken bij ons en deze wilden we graag ophangen. Uiteindelijk hebben we onze collectie aan de takken van een boom gehangen, je moet een beetje inventief zijn toch?

De resultaten mochten er zijn ondanks ons geklungel af en toe.

 

 

Fotoshoot Gemelli boutique
Fotoshoot kasteeltje
fotoshoot  Gemelli boutique
fotoshoot kasteel Engelhof

 

 

Terug naar blog