Een dag mee op inkoop met team Gemelli

Een dag mee op inkoop met team Gemelli

Inkoop Gemelli boutique.
Wij gaan heel regelmatig op pad om nieuwe spulletjes in te kopen, dat betekent dat wij al heel vroeg moeten vertrekken. Opstaan, douchen, koffie en ontbijt en hup de auto in.
Wij wonen in België dus wij moeten hoe dan ook een heel stuk rijden. We gaan regelmatig naar Amsterdam, Duitsland en Parijs voor de leukste nieuwste items.
Het is niet altijd simpel om een collectie samen te stellen zonder thuis te komen met van alles wat en niets wat matcht. Je hebt dus een beetje visie nodig in je hoofd wat je wil en wat je nog op voorraad hebt. Op deze manier kunnen jullie slagen bij ons voor een complete outfit, inclusief accessoires zoals kettingen, oorbellen, armbanden en tassen.
Tijdens het shoppen houden we rekening met maten, in Parijs vallen de maten wat kleiner bijvoorbeeld. Ook is one size in Frankrijk anders dan in Duitsland. We schrijven daarom altijd heel duidelijk bij onze artikelen hoe het valt en tot welke maat wij denken dat iets past. 
Ik ben zelf ook niet gezegend met maatje 38 dus ik begrijp hoe moeilijk het soms kan zijn om een probleemzone te verbergen onder je kleding en er toch op en top stralend en vrouwelijk uit te zien. Dames met rondingen kunnen heel zeker bij ons slagen!
Yalisa daarentegen is dan weer een petite size, dus voor haar generatie zoeken we echt items vanaf maat xs. 
Zo proberen we voor jullie allemaal iets leuks te vinden. 
Hieronder nog wat leuke sfeerfoto's van een dagje inkoop in Duitsland.
Terug naar blog